RÓLAM

Papp-Halmos Ildi vagyok, a FiguratiF Logo Design arculattervezője.

Szeretnék hozzájárulni  vállalkozásod sikeréhez egy modern, letisztult és jól megkülönböztethető

logóval és arculattal, amely leginkább passzol vállalkozásodhoz és segít üzleti céljaid elérésében.

Szia! Ildi vagyok. Bemutatkozom

Budapesten születtem és éltem életem nagy részében. Néhány évig Szentendrén éltünk kis családommal, így közelebbről is felfedezhettük a város és a Dunakanyar sok-sok csodás gyöngyszemét, kirándulóhelyét, melyeket korábban csak turistaként látogattunk. Jelenleg Győr közelében, egy szépséges, békés kis helyen élek családommal.

Több mint 10 éven keresztül pénzügyi területen dolgoztam, de már akkor is valami kreatív munkára vágytam.

Éveken keresztül az anyaság töltötte ki  a napjaimat, de folyamatosan ott motoszkált bennem, hogy valamilyen kreatív alkotótevékenységgel szeretnék foglalkozni, ami örömet szerez, amire büszke lehetek,  amit rugalmasan végezhetek akár otthonról is. Aztán egyszercsak rátaláltam a webdesign varázslatos világára, amely azonnal magával ragadott, éreztem, hogy ez kell nekem, egy kreatív szakma!

Egy komplett, átfogó webdesign tanfolyam és több digitális grafikai kurzus elvégzése adta meg a kezdő lökést, hogy elinduljak ezen az úton.

 

Néhány érdekesség rólam

GOSPEL KÓRUS

8 évig énekeltem egy fantasztikus, 100 tagú gospel kórusban. Az éneklés kisgyermekkorom óta meghatározó része az életemnek.

GERI & DOMI

2 kisfiam van, Gergő 8 éves és Dominik 5 éves. Mindketten nagy gézengúzok, okosak, és persze nekem a legszebbek. Minden nap próbára tesznek.

IKERSÉG

2 testvérem közül az egyik az ikertestvérem, 5 perc különbség van köztünk. Mindig nagyon közel álltunk egymáshoz. Néhány hónapja miatta (is)  költöztünk Győr közelébe, hogy a 2 család közel legyen egymáshoz.

ÉKSZERMÁNIA

Kislánykorom óta rajongok az ékszerekért. Igy különösen szívesen tervezek logót és arculatot ékszer márkáknak, és természetesen bármilyen kreatív témában mint pl. fotózás, lakberendezés, táska divat, natúrkozmetikumok. Ezen kívül szívesen tervezek férfiasabb márkák számára is, ahogy azt a portfóliómban is láthatod.

Szívvel-lélekkel a sikeredért

A grafikai tervezésen belül a logó – és arculattervezés áll hozzám a legközelebb, a kifinomult, nőies, letisztult, kissé minimalista design. Szeretem a geometriai alakzatokat, a modern, nem túlbonyolított formákat, különleges betűtípusokat, illetve betűkből kreálni egyedi logókat. Annyira izgalmas, ahogy az elkészült logót elhelyezem kreatív sablonokon (ún. mockup-okban), látványterveken, illetve a témához passzoló gyönyörű képeken, és így a logó életre kel.

Természetesen amellett, hogy egy céges logó és arculat esztétikus és figyelemfelkeltő, fontos, hogy jól megkülönböztethető legyen és valóban tükrözze személyes márkád üzenetét, értékeit.

Ha kezdő vállalkozó, egyéni vállalkozó vagy, még az út elején jársz, de elég bátor vagy megmutatni személyes márkádat, segítek kiemelkedni egy egyedülálló, gondosan megtervezett céges arculattal.

Ha magadra ismersz és tetszenek a munkáim, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt!

NÉVJEGY design

A logótervezés mellett másik kedvencem a névjegykártya tervezés. Más designerekhez hasonlóan én is a nyomtatott változat használatának híve vagyok. Design tekintetében a lehetőségek tárháza végtelen és az ügyfeleiddel való kommunikációban, kapcsolattartásban nagyobb szerepe van mint gondolnád.